logo 2 Arntz Advies
logo 1 Arntz Advies

wat zeggen klanten

De adviseur is een uitstekende financieel planner. Weet erg veel maar zoekt ook zaken voor je als ze het antwoord niet weet. Ik vond erg fijn dat zij contact zocht met het pensioenfonds om zaken helder te krijgen. Je ontvangt een uitgebreid rapport waar aan alles is gedacht. Het advies en rapport waren zeer professioneel. Je hele financiële situatie wordt duidelijk in kaart gebracht


Positieve ervaring met de adviseur in het kader van financieel advies mbt prepensionering en aankoop nieuwe woning. Prettige communicatie, goed bereikbaar, zowel mondeling als schriftelijk een uitgebreide en duidelijke toelichting op het advies. In dit advies waren meerdere scenario’s beschreven met een mogelijke ontwikkeling in de tijd, zodat door mij een goed afgewogen keuze gemaakt kon worden


De adviseur is zeer competent en begaan. Ze heeft zeer kritisch gekeken naar onze bestaande financiële producten, dit heeft ons veel opgeleverd. In financiële zin maar ook in de zin van zekerheid. We zijn niet financieel onderlegd, de adviseur heeft alle tijd genomen om het aan ons uit te leggen. Niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds. Ze is goed bereikbaar en reageert altijd vlot. Kortom, we zijn heel blij met haar!


Zorgvuldige grondige en integere advisering en volstrekt onafhankelijk.
Let goed op persoonlijke situatie.


De adviseur bracht rust in een hectische tijd van arbeidsongeschiktheid en vrijkomend kapitaal. Gaf gedegen advies, helder en overzichtelijk gepresenteerd, hetgeen door mij nog voortdurend wordt gebruikt als richtlijn en naslagwerk.
Ook de nazorg is zeer goed.


Planner gaf advies over een beleggingsverzekering. De communicatie was goed en duidelijk. Het verslag uitgebreid met praktische adviezen. Deskundigheid en onafhankelijk zijn passende trefwoorden. Een prettige ervaring.


Voor meer klantervaringen, zie Advieskeuze.nl.